you look good

Dagens samhälle har en skev bild på hur människan ska se ut. Speciellt oss tjejer, det ska vara smala midjor, stora rumpor och snygga bröst. Men vem ser ut som en super modell och vem säger att det är rätt och att det är de som är snyggt? Jag tycker verkligen vi ska vara nöjda med oss själva, med hur vi ser ut och inte tråna efter någon skev reklam som samhället skapat. Älska din kropp och ta hand om den, rör på dig och ät sunt. Så kommer du automatiskt må bra över din kropp.

Så finns de ju en mängd olika skönhetsingrepp man kan göra, stora som små. Och influensers visar flitigt operationer och botox. Jag kan förstå till viss del att man väljer att göra vissa ingrepp. Man kanske mår extremt dåligt för något på sin kropp som gör att man mår psykiskt dålig. Då förstår jag om man fixar brösten, korrigerar näsan eller bukplastik. Man kanske varit med om en olycka och måste ändra något och det har jag full förståelse för. Men jag tycker inte man ska gå runt och små ändra på sig hela tiden bara för at man har pengarna eller möjligheten. Utan man bord vara mer nöjd med sig själv.

Det är dyrt med plastikoperationer och också alltid en risk. Men om du funderar på att göra ett ingrepp är det extremt viktigt att gå till rätt klinik. Gör inte som B-kändisarna och åk till något billigt i Turiket för du kommer bara ångra dig och det blir aldrig bra. Ta in information om kliniken och kom ihåg du får vad du betalar för. Så bättre att spara och gå till någon bra om man väl ska göra det.

Men glöm aldrig bort att du är fin som du är och vi borde peppa varandra mer än att döma!

Gillar

Kommentarer