Utomhoushousen och hejdå fjällen

Season in Norway

I måndags lämnade jag och Ellen älskade Trysil. Ord kan inte beskriva vilken fantastiks säsong vi haft, minns när vi satt i Bulgarien och min chef Mats hade ringt Ellen och berättat att hon fick jobbet i Tyrsil. Hur vi satt där nere i kids club och planerade och taggade till det som skulle bli den bästa säsongen någonsin och det blev det om inte ännu bättre. Är så jävla glad för att jag fått spendera vintern tillsammans med min soulmate. Så mycket härliga människor vi har träffat, så många nya vänner vi fått, såna sjuka fester och afterskier vi varit på, allt spontant och våra små äventyr. Och nu är säsongen slut.

Men bilen gick ju som sagt inte helt hem på måndagen utan vi stannade till i Sälen en natt för att gå på utomhushousen. Sista feta festen för all personal i fjällen och det var sinnesjukt nice, grym musik, bra folk och pang väder. I sex timmar dansade vi loss en sista gång i t-shirt, sjukt kul!

Igår rullade däremot bilen hemåt till Dalarna. Vi var hemma vid lunch tid och packade ur lite saker hemma hos mig innan vi åkte ner till centrum för att möta upp Ellens föräldrar. Det blev lunch på kina restaurangen tillsammans med Ellen och hennes föräldrar plus jag och mina, super mysigt. Sedan kom det vi fruktat den senaste veckan... Att säga hejdå till varandra. Alltså jag har verkligen Ving att tacka för att jag fått denna underbara vän och nu har vi gjort två säsongen tillsammans, levt, jobbat och gjort allt tillsammans men aldrig tröttnat på varandra. Vi är så sinnesjukt lika så till och med våra familjer börjar undra. Det blir en sån kontrast att inte alltid ha varandra nära, men om två veckor åker jag till Finland för att hälsa på och sedan kommer hon ner till Teneriffa i sommar.

Stort tack till alla för denna fantastiska säsong, nu tar jag en månad semester hemma i Sverige innan jag var vidare på nästa säsong i Spanien.


Gillar

Kommentarer

ellenforsell
ellenforsell,
❤️❤️❤️
nouw.com/ellenforsell