Stay safe, stay home

Hallå där!
Stay safe people out there… japp då har man suttit i karantän i 7 dagar då jag och mina vänner åkte på Corona efter nyår. Man startade inte året på bästa sätt så att säga. Har varit en riktigt seg vecka.
Den här nya varianten är verkligen sjukt smittsam och man ska vara försiktig. Tack och lov blev ingen riktigt illa sjuk utan vi överlevde med en redig förkylning, men man vet fan aldrig så man ska inte leka med det. Det här med Coronapass ger verkligen en falsk trygghet vi har bara vistas på sånna platser inomhus och vi är alla vaccinerade. Ändå drabbades jag och många fler av skiten. Stor spridning ute i Sverige nu och jag önskade bara alla kunde ta sitt ansvar. Använd munskydd, handsprit och håll avstånd till människor. Visa lite respekt!
Känner ni er sjuka stanna hemma. Man vill inte ha på sitt samvete att man smittat någon annan som i sin tur måste ligga inne på sjukhus eller värre.
Stay safe!

Nu ska jag äntligen få återgå frisk och kry till jobb och livet fyfan va skönt aldrig känt mig så ensam som under dessa dagar.

Gillar