Snabbare och jämnt solbränd

Tips

Har beställt hem och ska nu testa detta kosttillskott som ska bidra till att man blir brunare snabbare. Betakaroten är ett kosttillskott som lagras i huden och bidrar till en snabbare och jämnare solbränna.
Betakaroten finns i bland annat morötter och är det ämne som gör dom orange. Ni vet hur man brukar säga att man ska äta mycket morötter innan sommaren så man blir brun. Men istället för att hinka i sig massa morotsjuice kan man ta detta kosttillskottet, för att få en jämn solbränna.

Det här märket av betakaroten ska tydligen även vara ett ut av de bästa 2019. Så eftersom jag och Ellen bokat en resa till Rhodos i augusti tänkte jag att jag skulle ladda upp huden med detta innan.

Utöver att man ska få en solbränd hud så skyddar goda nivåer av betakaroten huden från att bränna sig lika mycket. Man ska självklart använda solskyddsfaktor som vanligt men som på hösten eller våren när solen kikar fram så skyddas du lite mer än när du inte har rikliga mängder av betakaroten i kroppen.

Det står även att om man intar för mycket betakaroten kan huden bli lite orange. Men det är ofarligt och försvinner efter ett tag när man dragit ner på intaget. Så man ska inta kosttillskottet innan man ska vistas mycket i solen. Nu gör ju detta inget då sommaren i Sverige inte bjudit på sådär många stekheta dagar so far.

Ska bli spännande och se om man ser någon skillnad. Kommer iallafall uppdatera er längre fram om hur jag upplevde hur det här kosttillskottet fungerade.

Märket jag använder mig utav heter healthwell och finns på https://www.svenskhalsokost.se/ varje bruk innehåller 30 kapslar så jag beställde ett paketpris med 60 kapslar för 179:-

  • Tips

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
sophienorrbomse
sophienorrbomse,
kul att du tycker de, alltid kul att tipsa folk om bra saker 😊
nouw.com/sophienorrbomse
isabelstenstrom
isabelstenstrom,
Jag har ätit betakaroten i ungefär en månad och kan varmt rekomendera!
nouw.com/isabelstenstrom
sophienorrbomse
sophienorrbomse,
Härligt att höra att de fungerar 😍
nouw.com/sophienorrbomse