Q and A

Här kommer några svar på frågestunden, förlåt att det kommer så sent:

Din kompis Ella, hon är ganska bra va? - Ja hon är kanon!
Läser din blogg vaaaaarje dag, den är typ bäst! Ps, tycker du borde skriva ett sånt där långt inlägg och beskriva Ella in i minsta detalj! - Haha Ella du är ju för go!

Tycker att du själv klär dig snyggt eller finns det någon annan klädstil du skulle vilja testa på ? - Ja, jag är väldigt nöjd med min egen klädstil och jag tycker om att variera mig men det är finns nog ingen speciell klädstil som jag skulle vilja testa på.

Va har hänt med Mikaela eftersom ni aldrig är med varandra längre ? – Jag vet inte om du läst min blogg på senaste tiden men jag är faktiskt rätt ofta med henne.

Trivs du i rött hår eller vill du bli blond igen ? - Jag trivs väldigt bra i rött hår, det är mycket lättare då man inte måste hålla på och färja hela tiden. Men ibland när jag ser tillbaka på bilder så kan jag sakna det lite grann.

Är du på G med någon nu ? - Håller kärleks livet utan för bloggen just nu. Det är mer om något skulle bli officiellt då skulle jag dela med mig av det här.

Kan du lägga upp lite fler kläd tips? - Absolut, försöker lägga upp i jämna mellanrum men det kan vara svårt ibland då jag inte har tid att använda datorn.

Kan du göra lite videoinslag ? Visa lite smink och hår tips !:) - Det här med videoinlägg är inte direkt min grej men det kanske blir något i framtiden.

Har du några syskon? - Ja jag har en lillasyster ni får gärna kika in på hennes blogg http://www.nattstad.se/alexandranorrbom

Vilka är dina intressen? - Just nu är det gymmet faktiskt.

Något du älskar/ hatar att göra? – Jag älskar verkligen att springa och att vara med mina underbara vänner. Något jag hatar måste vara att göra läxor och plugga inför prov.

Kommer du att forsätta blogga i framtiden? – Ja jag hoppas på det!

Hur är livet som Sophie Norrbom? - Det är väligt upp och ner men ändå helt underbart. Finns ju självklart dagar där man inte alls vill vara jag men dom brukar jag inte stöta på så ofta. Älskar mitt liv måste jag säga! Vännerna & familjen är ju de personerna som gör mitt liv så bra som det är, utan dom skulle det inte alls vara så bra.

Hur ofta och vart brukar du shoppa? - Man kanske tror att jag shoppar mycket men det är faktiskt inte det om man tänker efter. Oj det är väldigt olika men jag älskar att shoppa i större städer som jag inte brukar vara i annars.

Favorit affär? – Det är en riktigt svår fråga jag har nog ingen favorit affär jag handlar där jag ser snygga kläder så min smak är väldigt blandad.

Jag har också en blogg och skulle gärna vilja ha lite tips på vad som lockar läsare? Ville också bara säga att dn blogg är bäst! - Tack så jätte mycket och kul att du gillar den! Bra blogg tips är att skriva personliga texter om något som engagerar folk. Man ska även variera sig. Att skriva om vad man gjort varje dag kan bli lite tråkigt. Använd dig utav mycket bilder också alla tycker om att kolla på bilder. Kika även runt på andrass bloggar och se efter vad du själv tycker om att läsa om och på vad som inresserar dig mest i en blogg och gör sedan så på din egen blogg.

Gillar

Kommentarer