Presenter med personlig toutch

Nu när de är hög tid för studenten, födelsedagar, bröllop och så vidare så är det också dags för presenter, men vad tänker du?
Oftast när jag ger bort något så vill jag verkligen ge något som är speciellt som man vet att personen genuint blir glad för eller verkligen vill ha. Man vill helt enkelt ge något personligt till personen i frågan.

Kommer man inte på något som personen verkligen önskar sig men ändå vill ge något personligt och kul kan man ju ge bort grejer med ett eget tryck. Det kan till exempel vara ölglas med ingraverat namn eller en tröja med någon rolig text på som ni båda kan relatera till. Det är garanterat en bra present och ett minne. För nog vill man ändå att personen i frågan ska minnas vem den fick presenten av i många år framåt. Inte något man slänger bort efter någon månad och inte alls minns vem den var ifrån.

På alltryck kan man till exempel hitta mängder av bra presenter med roliga personliga tryck.

Äger man ett företag och vill ge bort en liten present till sina anställda eller sig själv kan ju till exempel profilkläder, vattenfalska, eller en strandväska vara något som uppskattas.

Gillar