Norrköping och fin middag

Season in Norway

Hallåja alla där ute hoppas ni mår bra, för det gör jag. Tar snart helg och det ska bli så skönt med en ledig dag. Det har varit fullt upp denna veckan med en hel del bil åkande. I tisdags kväll drog jag från Trysil hem till Sverige för att sedan tidigt onsdag morgon åka till Norrköping, där jag skulle på intervju för Kolmården. Som tur så hängde mamma med för att hjälpa till med körningen, tog cirka 5 timmar ner och sen intervju i 3 timmar för att därefter sätta sig i bilen i 5 timmar till. Va helt slut när jag kom hem och på torsdags morgonen satt jag mig i bilen igen för ytterligare 3 timmar tillbaka till Trysil. Mycket bil åkande som sagt som tog sjukt mycket stryk på min rygg. I torsdags var vi även på after work med skistar personal. Det bjöds på mat, dricka och underhållning vilket var trevligt.
Igår kom även Ellens mamma på besök från Finland och ska vara här över helgen. Så igår var vi ute och åt fin middag på Taste allihopa.

Hoppas på lite skidåkning i helgen men det är också sportlov och smockat med folk i backarna och vädret verkar inte vara på min sida imorgon men får trotsa det och gå ut ändå. Ha en bra helg!

Gillar