Mobiltillbehör man inte kan leva utan

Det finns idag en mängd olika tillbehör till din smartphone. Flera olika modeller och färger av hörlurar, laddare och skal. Sånt som också blir en förbrukningsvara när du använder det mycket. Jag själv tillexempel måste alltid ha två mobilladdare till min mobil ut ifall en kommer bort eller går sönder. Speciellt när man är iväg och reser väldigt mycket så är det så himla enkelt att bli av med en laddare. Dessutom kanske man behöver ännu en laddare för att kunna ladda i bilen när man är påväg på road trip. Något jag skulle vilja testa är dessa trådlösa laddar stationer som man bara lägger sin mobil på och så laddar det. Det känns väldigt smidigt på något vis men också som en snygg inredningsdetalj då det finns väldigt många med snygga designer och motiv på. Jag har faktiskt införskaffat mig en redan i skrivande stund som ska testas.

Något man heller inte kan leva utan är hörlurar, minns alla dagar man var yngre och skulle överleva en buss tur till skolan. Hade man hörlurarna med sig var man safe och kunde njuta av tiden men glömde man dom fick man stå ut med allt skrik och snack från ett gäng andra resenärer. Nu för tiden finns dessa små hörlurar även som trådlösa, så man knappt ser om folk pratar med en själv på bussen eller med någon i telefon. Smidigt ja, men jobbigt om någon kommer fram och pratar med en medan man hör på musik och inte hör personen i frågan och i sin tur verkar riktigt otrevlig.
Hur som helst mobiltillbehör är en marknad som växer och utvecklas snabbt, vilket är en fördel för oss som inte kan leva utan en del tillbehör.

Vilka mobiltillbehör kan inte ni leva utan?

Gillar

Kommentarer

adelinaliden
adelinaliden,
Mina hörlurar är alltid med, överväger starkt att skaffa AirPods då sladdar inte är min bästa kompis, haha 😃
nouw.com/adelinaliden
sophienorrbomse
sophienorrbomse,
Förstår dig helt, jobbigt med sladdar. Det finns en länk till en bra sida med mobiltillbehör i inlägget kanske du finner några bra rådlösa hörlurar 😊
nouw.com/sophienorrbomse