Lyx i vardagen

Just nu i detta läge kanske inte så många av er där ute går till era jobb som vanligt utan sitter istället hemma och jobbar på grund av rådande situation. Men sen när allting återgår till en kanske mer normal tillvaro och du ska tillbaka till kontoret vad vore inte bättre än att få komma tillbaka till lite lyx. Kanske du som chef vill skämma bort dina anställda lite med en hejdundrande kaffemaskin som alla anställda kan ta del av. En som som gör gott kaffe men också te och varm choklad. Men en sån bra kaffemaskin som ska hålla för många människor är oftast väldigt dyra och kanske inget man har råd att köpa in till sitt kontor. Men då kan du hyra kaffemaskin hos dsfm. Dom har två olika kaffemaskiner att välja på beroende på vad man är ute efter och har de allra finaste bönorna för att göra gott och bra kaffe. För inget gott kaffe utan bra bönor. På många ställen där jag jobbat har de haft en redigt bra kaffemaskin och jag tror det uppskattas väl av medarbetarna att enkelt kunna ta en kopp istället för att ställa sig och brygga. Jag kan tänka mig att det förenklar och är ekonomiskt bättre på ett sort företag med många medarbetar, istället för vanligt bryggkaffe som ska stå hela dagen och tillslut bli dåligt.

DSFM har mycket som kan underlätta för ditt företag oavsett om det är stort eller litet. Istället för att ha flera olika leverantörer till ditt företag för diverse saker så som lokalvår, kaffemaskiner, kontorsservice, fastighetsservice, bemanning, catering osv är DSFM en helhetsleverantör som kan leverera alla dessa tjänster. Allt för att underlätta tillvaron på företaget.

Hur lyxigt vore det inte om man kom till jobbet en trött och seg dag och blev bjuden på catering och gott kaffe, det kallar jag lyx i vardagen.

Gillar