Last weekend in trysil

Season in Norway

Sista helgen för denna säsong är nu över och det är så sinnesjukt overkligt att säsongen på riktigt är slut nu.

Blickar tillbaka till torsdag då vi var ut på Katastrofe som spelade på loftet. Kvällen var pang kalas bra, vi var på en riktigt bra förfest med många härliga människor. Sedan dansade vi till norska Katastrofes sånger på klubben och efter det efterfest till klockan fyra på morgonen. Krigare som vi är studsade vi upp 07:30 för att vara på jobb kl 8, inte många timmars sömn så ni kan ju tänka er att vi var rätt så sega. Som tur var, blev det en riktigt lugn arbetsdag så vi hann ikapp med lite sömn. Sedan tog vi vårt pick och pack till andra sidan på fjället, för som varje säsong bo på hotellet under ski outen. Mycket mycket trevligt, jag och Ellen slappade i hotellsängen framför dokusåpor hela kvällen med massa gott. Drömmigt!

Lördag startades med en gudomlig hotellfrukost och sedan ytterligare jobb. Som inte var allt för slitsamt då det för den största delen bara varit party människor här denna helgen och dom är inte riktigt intresserade av våra barn evenemang. Efter jobbet träffade vi lite vänner, drack några drinkar och sedan blev det middag med kollegorna. Mums! Kvällen avslutades med den allra sista utgången i Trysil för denna säsongen.

Idag är det packa, packa och packa som gäller. Men är så sinnesjukt sliten så det går inte fort. Vi ska väl försöka få ut all skit i bilen innan vi lägger oss iallafall. För imorgon drar vi till sälen för att gå på utomhus housen. En sista fest innan jag och min soulmate måste skiljas åt :(

Tack älskade Trysil för denna säsong

Gillar