Inte bara mode

Kläder är mer än bara något vi har på oss, det speglar även vår personlighet och val av stiltyp. Precis som det finns olika människor finns det även olika stilar. Många av stilarna som gått genom åren brukar också komma tillbaka så det är sällan som kläderna blir helt omoderna och oanvändbara. För en del spelar mode en mycket viktig roll in och för en del spelar det inte någon roll alls, men i slutändan tar man ändå på sig kläder som man trivs i oavsett om man är mycket mode intresserad eller inte.

Jag personligen älskar att shoppa kläder och tycker det är oerhört bekvämt att göra det på internet då man slipper stå och svettas i en provhytt utan man i lung och ro kan prova kläderna hemma. https://www.johnells.se kan man hitta mängder av snygga kläder och accessoarer ifrån de senaste inom mode, för både kvinnor och män. Personligen tycker jag att dom säljer väldigt snygga jackor och dom har även just nu rea.

Jag kan också tycka att de är rätt häftigt hur kläder kan spela roll beroende på vilket humör man är på. Är man på myshumör sätter man oftast på sig ett par mjukisar och slår sig ner i soffan, är man på party humör klär man gärna upp sig mer, är man glad kanske man tar på sig mer färg än vad man gör när man är nedstämd. Vädret spelar ju också in en stor roll, det är väl de som är lite charmigt med att bo i Sverige eftersom vi har så många olika årstider och säsonger för kläderna. Det är ju som sagt sällan man alltid har shorts på sig liksom. Jag själv älskar jackor vilket man använder mycket i Sverige både tjocka och tunna, köper alltid för många om man nu kan ha för många jackor.

Johnells har även lite butiker utspritt i Sverige om man hellre vill ta sig till en butik för att prova kläderna, du hittar dom under fliken "våra butiker." Jag såg även att man just nu kan tävla om en safari resa på deras sida till ett värde på 40.000kr.

Det är oerhört häftigt att det finns så himla mycket människor inom modebranchen som nästan bestämmer vad vi andra ska ha på oss och att näst intill alla följer det. Nu för tiden kan ju nästan vem som helst skapa ett klädmärke bara man är lite känd i och för sig. Däremot måste vara häftigt då man kan möta på någon på stan som har på sig ens design.

Gillar