Gör ditt hem ännu hemtrevligare

Att pryda sina väggar hemma kan ändra om ett rum rejält. Det ger ett rum en slags obeskrivlig värme. Har tidigare inte varit en person som varit så intresserad av tavlor och posters på väggarna men nu älskar jag det. Det är både mysigt och roligt att sitta online och leta efter vackra posters som kan pryda ens väggar hemma. Jag har hittills byggt en tavelvägg och sedan två och två tavlor.

Man får inte riktigt nog och det bästa med tavlor är att man kan också ställa dom på möbler. Allting behöver inte hänga uppe på väggen utan man kan leka med olika tavelstorlekar och ställa de tillsammans på en byrå tillexempel. Men att välja rätt posters som ska matcha varandra gå in ton och olika storlekar är en stor process iallafall om man är lika noga och prydlig som jag. Har suttit många timmar med att få ihop storlekar och motiv. Och man kan liksom inte riktigt sluta för man hittar hela tiden mer snygga posters och ram storlekar. Sen ska allt få plats hemma också man vill ju inte fylla alla väggar. Man kan ju också alltid byta ut posters efter till exempel årstid eller högtid om man känner för de.

Det blir allt mer och mer modernt med posters och det finns en uppsjö av olika hemsidor som säljer snygga posters. Man kan till exempel beställa posters på decor of sweden där finns de mängder av olika fina motiv som kan göra ditt hem ännu hemtrevligare. Man kan ju även ge bort en fin julklapp till någon man håller kär.

Personligen så tycker jag om att anpassa mina posters efter rum och det finna verkligen alla möjliga motiv. Till köket vill jag tillexempel ha mer mat kaffe inspirerade tavlor och till sitt sovrum vill man ha mer harmoniskt och lugnt, och vardagsrummet kan man nästan pryda med vad som helst som man tycker passa en själv.

Gillar

Kommentarer