Chokladtäckta mini-proteinbars

Tips

Ingredienser: 
1,25 dl (50g) Whey complete vanilj
0,3 dl (18g) vanilj casein (orginalreceptet använder ärtprotein)
0,25 dl (12g) havremjöl
10 paranötter, malda till ett mjöl
0,5 dl valfri mjölk (jag använde lättmjölk)
40 g mörk choklad (jag använde sockerfri 70% choklad)


Så här gör du:
1. Blanda ihop alla ingredienser (utom chokladen) i en bunke, använd gärna händerna. Är degen för kladdig, tillsätt lite mer casein, för hård, tillsätt mer mjölk.
2. Forma degen till 8 små bars och ställ i kylen en stund.
3. Smält chokladen i en skål i micron. Doppa barsen, en i taget, i chokladen och lägg dem på en tallrik. Ställ in i kylen tills chokladen stelnat. 

>
  • Tips

Gillar

Kommentarer