Beach club & simtävling

Vardag

Vilken toppen helg!
Fredagen var relativt lugn på förmiddagen. Till eftermiddagen åkte jag och mina föräldrar ner till Big Street för att äta och dricka gott på ute serveringen. Helt klart min favorit restaurang här på somrarna speciellt. Efter det drog jag och Therese till en nyöppnad beach club för att ta en drink och umgås. Super trevlig, vi träffade även en hel del andra vänner där.

I lördags åkte jag och grabbarna till Vansbro för att se tre av våra grabbar simma vansbro-simningen. Som de bestämt sig för att göra lite sådär spontant veckan innan. Riktigt trevligt med bra väder och mycket folk. Grabbarna var dessutom sjukt duktiga som simmande på strax över en timme. Väl hemma så åkte jag vidare till en vän för taco-kväll.

Söndag idag och jag ska för mesta dels slappa och vila bort min förkylning som börjar krypa in mer och mer. Vill verkligen inte bli sjuk mer tanken på all träning som står på schemat.

Hur som helst en kanon bra helg och snart kickar vi igång en ny vecka, med varmare sommar väder I hope så man kan få sola lite.

  • Postad i: Vardag

Gillar