3 favoriter - 3 tips

TipsInnehåller affiliate-länkar

TRE FAVORITER FRÅN IDA WARG

Jag börjar med serumet, helt gudomlig doft av vanilj. Mjukgörande och tar ner flygighet ett måste i mitt hår varje dag. Brukar ta cirka två pump till mitt hår som är normallångt och ganska tjockt.

Värme skyddet luktar riktigt fräscht och är superviktigt när man plattar och fönar håret speciellt nu på hösten vintern då håret ofta blir skört och torrt. Sen älskar jag flaskans utseende.

Sist men inte minst min favorit av favoriterna, brun utan solen. Alltså jag har testat MÄNGDER av olika brun utan sol men den här den håller verkligen måttet. Den ger en riktigt fin brun färg ser ut som man varit utomlands en vecka. Håller väldigt länge och luktar alldeles lagom. Gillar inte när man tagit på brun utan sol och så luktar de om en i en vecka. Denna är mild och luktar inte efter dusch. Jag brukar ha på den så länge som det går eftersom det ger bäst resultat, den kladdar inte eller färgar av sig sådär jätte mycket (om du inte sätter på dig vitt dvs) sedan duschar jag av överflödig färg för att vara helt säker på att inte få fläckar om jag till exempel vill sätta på mig vitt. Finns även en ljusare variant för ljusare hy.  • Tips

Gillar

Kommentarer

Juliaoa
Juliaoa,
Ida wargs produkter är ju så bra!
nouw.com/juliaoa
sophienorrbomse
sophienorrbomse,